Abonamente WEB

Libertatea de care ai nevoie

Abonamente cu o paleta completa de servicii destinate dezvoltarii online

Calculeaza-ti abonamentul!

Te ajutam sa iti estimezi cat mai exact costurile lunare ale activitatilor web

Contact Calcul abonament
Afla mai mult

FLEXIBILITATE SI TRANSPARENTA

Un abonament web iti ofera acces la orice mix de servicii din oferta noastra.

Actiunile de rutina, cele neprevazute si nu numai necesita o atentie constanta din partea unei persoane cu rol de administrator al site-ului. De multe ori, se intampla ca acea persoana sa nu aibe timpul, cunostintele sau experienta necesara pentru administrarea corecta a unui site.

Un abonament web te ajuta sa externalizezi orice activitate web pentru care doresti suport de specialitate.

Oferta noastra se adapteaza nevoilor clientului caruia ii oferim posibilitatea de a beneficia de orice combinatie necesara de servicii web si flexibilitatea de a-si crea propriul abonament. Orele de lucru incluse in abonament se stabilesc impreuna cu clientul, in functie de bugetul si solicitarile sale.

Prin serviciile oferite vizam cresterea performantei site-ului, atat sub aspect tehnic, cat si de marketing. Abonamentele includ servicii precum web design, programare web, grafica, promovare online, copywriting, mentenanta, gazduire, consultanta.

Practic, ne putem ocupa de toata activitatea site-ului astfel incat clientul sa aiba libertatea de a putea gestiona alte aspecte ale activitatii companiei sau, de ce nu, de a se relaxa stiind ca site-ul este in grija unor profesionisti care au ca scop intretinerea, dezvoltarea si promovarea acestuia.

De ce sa apelezi la mai multi furnizori de servicii, cand poti avea acces la toate acestea pe baza unui singur contract, beneficiind de servicii cu o mare valoare calitativa, prin care ai acces la toate serviciile de care ai nevoie pentru un site si o afacere online de succes.

Un abonament de servicii de dezvoltare web te scapa de toate acele griji care inevitabil apar in activitatea curenta. Doresti sa creezi un nou banner pentru site, incerci sa iti promovezi un nou serviciu, a aparut o problema tehnica la site si nu o poti rezolva. Pierzi timp si bani apeland de fiecare data la serviciile mai multor firme sau incercand sa le rezolvi pe cont propriu.

Semprom poate fi furnizorul tau complet de servicii pentru crearea, promovarea si dezvoltarea site-ului.

ATITUDINE PROACTIVA PRIN INTERMEDIUL AUDITULUI

Stim ca de cele mai multe ori, clientul nu cunoaste aspectele care trebuiesc imbunatatite la site-ul sau astfel incat acesta sa ofere cel mai bun randament. Aici intervenim noi.

Pe baza raportului lunar de audit si a recomandarile pe care le trimitem ori de cate ori este necesar, vei fi in permanenta informat cu privire la activitatea online.

Vei sti spre exemplu cand o anumita pagina descurajeaza traficul pe site al utilizatorilor din cauza unui lag ridicat sau ca un anumit formular de pe site nu inregistreaza conversii din cauza numarului mare de campuri, sau ca cele mai vizitate pagini de pe site nu sunt bine exploatate astfel incat sa sustina oferta si comenzile online.

Analizam o multime de parametri web de acest fel si informam clientul de rezultatele identificate.

RESPECTAM OBIECTIVELE STABILITE

Solutionarea cererilor de suport functioneaza astfel incat orice solicitare sa beneficieze de o solutie optima care sa fie in raport obiectivele stabilite. Atunci cand clientul emite o anumita solicitare, aceasta este preluata in prima faza de un consultant Semprom specializat in marketing online care va analiza impactul acesteia asigurandu-se ca nu prezinta potentialul de a influenta negativ conversiile sau experienta utilizatorilor pe site.

Daca se constata o solutie alternativa mai buna, clientul va fi instiintat de aceasta. Dupa ce specialistul de marketing online da ok-ul pentru continuare, tehnicianul web desemnat se va ocupa de implementare.


ASIGURAM O TRANSPARENTA RIDICATA

Clientul are acces securizat in aplicatia noastra de suport tehnic in care poate crea cereri de suport, le poate vizualiza pe cele proprii sau pe ale colegilor din companie, poate urmari diverse atribute ale cererilor de suport precum, tipul serviciilor implicate, timpul de lucru estimat pentru fiecare tip de serviciu, cel lucrat efectiv, statusul cererii si poate discuta cu tehnicienii nostri avand totodata un desfasurator complet al discutiilor avute cu acestia pentru fiecare cerere in parte. Pe langa aceste atribute, inainte de a fi data in lucru, clientului i se supune spre aproabare si atributul de cost al cererii. Dupa confirmare, tehnicienii preiau cererea si o solutioneaza.
Cererile de suport pot fi inregistrate accesand aplicatia de suport web sau trimitand un email catre o adresa email dedicata.

TASKURI CE POT FI SOLUTIONATE DE UN ABONAMENT DE SERVICII WEB

 • creare si updatare text, imagini, produse, categorii, pagini web pe site s.a.
 • implementare si modificare functionalitati si design (CSS, HTML, PHP, JS, MySQL)
 • grafica publicitara: creare bannere, rollup-uri, flyere, afise, carti de vizita, brosuri, cataloage s.a.
 • copywriting: creare articole pentru newsletter, site, blog, facebook, comunicate de presa
 • administrare campanii de promovare a site-ului prin google adwords, facebook, twitter s.a.
 • optimizare seo atat interna cat si de promovare in scopul optimizarii
 • activitati regulate de mentenanta si securizare a site-ului
 • administrarea contului de hosting: email, ftp, baze de date, domenii, subdomenii
 • newsletter - creare, trimitere si raportare rezultate campanie
 • raport de audit trimestrial in scopul imbunatatirii permanente a site-ului si activitatii online
 • rapoarte de trafic si rezultate seo, cu interpretari si recomandari
 • consultanta si suport telefonic, prin email sau intalniri fizice


PRETURILE ABONAMENTELOR

Compania noastra nu impune un anumit pret pe abonament si nu ofera abonamente prestabilite cu preturi fixe.

Sistemul nostru este unul flexibil, creat sa se plieze pe nevoile lunare ale clientului. Astfel, la incheierea contractului oferim clientului consultanta necesara pentru stabilirea unui credit de baza lunar. Acesta este estimat in functie de nevoile sale preconizate si va fi platit lunar de client pe durata abonamentului.

Din bugetul sau lunar, clientul poate achizitiona orice tip de servicii din oferta noastra. Practic, tot ce trebuie sa faca este sa inregistreze o cerere in aplicatia noastra de suport web, prin trimiterea unui simplu email sau prin logarea cu user si parola in dashboardul acesteia. Cererea este preluata de catre un operator care ii ataseaza o serie de atribute si o trimite inapoi clientului spre aproabare. Atributele principale sunt: tipul serviciilor implicate, numarul estimat de ore de lucru pentru fiecare tip de serviciu implicat, termenul aproximativ de solutionare si costul cererii. Clientul primeste aceste informatii si raspunde operatorului, confirmand sau nu darea in lucru. Daca se confirma darea in lucru, din creditul sau de baza se scade costul cererii, iar cererea este preluata de catre tehnicieni si solutionata. La final, clientul este notificat, iar statusul cererii este updatat.

Costul cererii este calculat in functie de grila de preturi pe ora de lucru si pe tip de servicii agreata contractual pentru taxarea din creditul de baza.
Daca se intampla ca creditul de baza sa se epuizeze inainte de sfarsitul lunii de abonament, iar clientul are cereri de suport inregistrate, acesta are posibilitatea sa plateasca credit suplimentar. Creditul suplimentar are propria sa grila de preturi pe ora de lucru si pe tip de servicii. Preturile pe ora de lucru in acest caz sunt ceva mai mari fata de cele care corespund taxarii din creditul de baza.

Grilele de preturi sunt comunicate clientului de catre un consultant Semprom in urma unei solicitari sau intrevederi. Acestea se vor regasi si in contract.

Creaza-ti propriul abonament
Calcul abonament web

Credit 320/luna Total ORE Abonament:
Timp de raspuns 3 ore Solutionare cereri 1-3 zile

Selecteaza serviciile si numarul de ore necesare:

ORE Webdesign ORE Administrare site ORE Copywriting ORE Grafica ORE Promovare ADW. ORE Promovare FB. ORE Newsletter Consultanta GRATUITA
SUPLIMENTAR:
ORE Programare Web ORE Optimizare SEO ORE Suport IT
Raport Audit GB Gazduire Web
Trimite calculatia*

* Un consultant Semprom va analiza informatiile si configuratia trimisa si te va contacta.
* Preturile din oferta pot fi diferite fata de cele calculate de configurator.
* Preturile afisate sunt in EURO si corespund unei luni de abonament. Nu se aplica TVA.


Avantaje abonament

 • Poti accesa orice tip de serviciu web din oferta indiferent de configuratia de servicii folosita in calculul creditului de baza al abonamentului.
 • Optiunea de a cumpara oricand credit suplimentar ce are pret preferential pe ora de lucru
 • Preturi pe ora cu pana la 30% mai mici fata de cererile fara abonament
 • Estimarea timpului de lucru, a termenului de solutionare si a costului fiecarei cereri de suport inainte de a fi data in lucru


Solicita analiza calculatiei

Datele de contact impreuna cu cele ale abonamentului configurat vor fi trimise operatorilor nostri spre a fi analizate.


(*) Campuri obligatorii
** Datele tale de contact nu vor fi facute publice

Toggle navigation

Contact

Tratam orice solicitare cu seriozitate si profesionalism.

Tel. 0725.669.592 / 0314.228.403 / E-mail comercial@semprom.ro / tehnic@semprom.ro
Adresa: Aleea Secuilor 6, sector 4, Bucuresti / C.U.I. 35362291 / NR. R.C. J40/15724/2015

(*) Campuri obligatorii
** Datele tale de contact nu vor fi facute publice