Creare Site

Site-uri reprezentative

Realizare site-uri ce exprima stilul unic al fiecarei companii

Transpunem viziunea clientului in solutii de webdesign si comunicare functionale

Contact Preturi
Afla mai mult

O ARMONIE PERFECTA

Cream site-uri profesionale in care fiecare detaliu exprima identitatea vizuala a companiei si asigura o armonie perfecta intre aspect, functionalitate si informatia prezentata.

Semprom ofera servicii profesionale pentru creare site-uri de orice tip, de la mici site-uri informationale la magazine online avansate.

Avem ca scop crearea unui site care sa iti sustina activitatea si sa devina un instrument de business eficient. Fiecare detaliu va fi analizat in scopul de realizare a unui site de cea mai buna calitate, care sa capteze interesul si increderea utilizatorului.

Serviciul creare site, nu urmareste doar obtinerea unui aspect placut ci ia in considerare si aspecte ce tin de functionalitatile solicitate, de calitatea codului sursa, flexibilitatea designului, aspecte de optimizare SEO, promovare s.a.

Site-urile noastre imbina usurinta in utilizare oferita utilizatorilor, cu un control absolut oferit administratorilor de catre sistemul performant de gestiunare a continutului.

Semprom iti pune la dispozitie pe langa serviciul de realizare site, un intreg arsenal de servicii necesare sustinerii activitatii online.

Serviciile noastre de creare site-uri se bazeaza pe intelegerea cerintelor clientului si a business-ului acestuia.

Prin abonamentele noastre de servicii, ne dorim sa iti oferim suportul necesar nu doar in etapa de creare a site-ului, ci in toate celelalte etape de dezvoltare online, continuand cu activitatea de administrare si cea de promovare.

Abonamente WEB

100% PERFORMANTA

Descopera avantajele platformei web pe care o utilizam in realizarea site-urilor.
  • Usor de administrat
  • Management media
  • Platforma multi-user
  • Sistem de teme integrat
  • SEO ready
  • Internationalizare
  • Integrare cu retelele sociale
  • Extindere functionalitati

Administrare usoara

Usor de administrat

Interfata de administrare simpla si intuitiva cu care sunt inzestrate site-urile pe care le dezvoltam, iti permite sa iti gestionezi cu usurinta resursele site-ului, fara a avea cunostinte de specialitate. Totul este conceput astfel incat sa beneficiezi de propria prezenta online, simplu, fara eforturi si intr-un mod inteligent.

Ca administrator al site-ului poti putea crea articole draft, poti programa publicarea automata a acestora si poti reveni asupra modificarilor pe care le-ai facut in trecut la nivelul articolelor din site. Poti sa iti publici anumite articole, altele le poti face private astfel incat doar tu sa le poti accesa iar altele le poti securiza prin atribuirea unei parole.

Management media

Management media

Importanta continutului media este de necontestat, de aceea este extrem de important sa ai posibilitatea de a incarca rapid si cu usurinta imagini, video si documente pe site. Plasezi resursele dorite prin "drag and drop" in uploaderul de pe site si acestea vor fi adaugate pe site. Poti incarca simultan toate fisierele necesare indiferent de numarul si tipul acestora.

Ulterior poti adauga atribute ALT imaginilor, caption-uri, titluri, poti insera imagini, galerii de imagini, video, documente in continutul articolelor.

Platforma multi-user

Platforma multi-user

Nu toti userii necesita acelasi nivel al privilegiilor in administrarea site-ului. Pot fi desemnati administratori care vor avea acces total asupra site-ului, useri care au drepturi doar pe crearea continutului, altii pot avea drept de editare a articolelor din site sau doar dintr-o anumita categorie de articole. Toti acestia pot lucra concomitent pe site, fiecare avand taskurile sale.

Nu in ultimul rand utilizatorii care viziteaza site-ul pot avea propriu cont pe site in care isi pot edita informatiile de profil. Acest sistem va permite site-ului sa fie sustinut de o intreaga comunitate, in folosul unei dezvoltari cat mai rapide.

Sistem de teme integrat

Sistem de teme integrat

Platforma site-ului poate sustine mai multe teme iar comutarea intre acestea se face printr-un singur click, fara a fi necesare alte ajustari. O tema atribuie site-ului un design si functionalitati diferite.

De sarbatori, site-ul poate arata intr-un fel, intr-o perioada cu promotii in alt fel s.a. Cu un singur click, design-ul site-ului va fi complet schimbat.

SEO ready

SEO ready

Ai la indemana toate instrumentele necesare pentru ca site-ul tau sa ajunga in topul clasamentului in Google si in restul motoarelor de cautare.

Poti controla titlul paginilor, informatiile meta, structura si aspectul URL-urilor, poti schimba titlul si textul ALT al imaginilor, poti vizualiza diverse analize ale cuvintelor cheie chiar in panoul de administrare, poti accesa fisierul robots.txt si multe altele. Platforma genereaza automat un sitemap cu paginile site-ului pentru o indexare rapida de catre motoarele de cautare.

Internationalizare

Internationalizare

Functionalitatile de internationalizare permit implementarea cu usurinta a numarului de limbi in care doresti traducerea site-ului pentru situatia in care doresti ca site-ul sa fie accesibil in mai multe limbi.

Integrare cu retelele sociale

Integrare cu retelele sociale

Site-ul poate fi complet integrat cu retelele sociale (facebook, twitter, google plus, pinterest s.a.) pentru ca utilizatorii sa aiba posibilitatea de a da share articolelor, de a da like sau de a vizita paginile de socializare ale companiei tale.

Toate acestea vor ajuta la crearea unei imagini bazate pe incredere pentru compania ta.

Extindere functionalitati

Extindere functionalitati

In functie de cerintele tale, site-ul poate avea diverse functionalitati: sistem de comentarii, integrare google maps, formulare de contact, import / export, integrare google analytics. Pe langa acestea, pot fi integrate si alte functionalitati.

Fiecare detaliu va fi analizat in scopul realizarii unui site de cea mai buna calitate, care sa capteze interesul si increderea utilizatorului.


PROCESUL DE LUCRU

In aceasta etapa vor exista una sau mai multe intalniri in urma carora vom prelua informatiile necesare crearii planului de dezvoltare web (vezi punctul 2). Vor exista o serie de intrebari ce tin de domeniul de activitate, serviciile oferite, clienti, intrebari legate de partea grafica a site-ului, de continutul informational care se doreste a fi publicat pe site s.a.

Clientul este rugat sa ne puna la dispozitie orice resurse ce ar putea fi utile in crearea cu succes a site-ului, precum si exemple de site-uri sau elemente de functionalitate / design care corespund viziunii sale.

Planul de dezvoltare web constituie un document in care sunt cuprinse toate specificatiile ce vor sta la baza crearii site-ului. Pe langa specificatiile tehnice, vor fi mentionate si informatii privind pretul, avansul, termenul de finalizare s.a. Informatiile din acest document vor fi cuprinse in anexa contractului de prestari servicii creat in etapa urmatoare.

Tot in aceasta etapa va fi creata o schema grafica a structurii principalelor pagini din site ce va sta la baza crearii conceptului de design din etapa de la punctul 4.

Planul de dezvoltare impreuna cu schema grafica de structura vor fi trimise clientului spre aprobare.

In aceasta etapa are loc incheierea contractului de prestari servicii, ca baza legala pentru activitatea de creare site. In urma incheierii contractului, clientul are obligatia de a plati avansul.

Creat pe baza schemei grafice de structura din etapa de la punctul nr. 2, conceptul de design constituie o reprezentare grafica fidela a viitorului site. In functie de cerintele clientului, conceptul de design poate fi ajustat pentru a corespunde cat mai bine viziunii sale.

In aceasta etapa are loc realizarea site-ului web pe baza conceptului de design agreat de catre client. Clientul poate urmari in orice moment stadiul de crearii site-ului prin accesarea online a unei adrese web dedicate pusa la dispozitie.

Site-ul in forma finala va fi migrat pe serverul in care clientul are gazduit domeniul. Totodata clientul va primi si forma arhivata a site-ului impreuna cu manualul de utilizare.

Dupa ce site-ul a fost livrat, clientul beneficiaza de 15 zile perioada de garantie, timp in care va fi remediata orice nefunctionalitate generata ca urmare a unor probleme de programare a site-ului.

* In unele situatii, etapele descrise mai sus pot sa difere.

Preturi


Site de prezentare incepand cu 250 Realizare site: 3 - 15 zile Solicita oferta

Magazin online incepand cu 550 Realizare site: 10 - 15 zile Solicita oferta

Site de anunturi incepand cu 590 Realizare site: 10 - 15 zile Solicita oferta

Site de joburi    incepand cu 620 Realizare site: 10 - 15 zile Solicita oferta


Abonamente Web

  • Alegand crearea site-ului impreuna cu un abonament de personalizat de servicii din oferta noastra, vei beneficia de un pachet special conceput de a-ti sustine intreaga activitate online.
  • Paleta larga de servicii pe baza carora iti poti configura abonamentul: web design, programare web, copywriting, optimizare seo, promovare adwords / facebook, administrare site, email, mentenanta site, grafica, audit.

Preturile afisate sunt exprimate in EURO. Nu se aplica TVA.

Oferta

In urma solicitarii, te vom contacta pentru confirmare si pentru a prelua informatii suplimentare necesare dezvoltarii proiectului.


(*) Campuri obligatorii
** Datele tale de contact nu vor fi facute publice

Toggle navigation

Contact

Tratam orice solicitare cu seriozitate si profesionalism.

Tel. 0725.669.592 / 0314.228.403 / E-mail comercial@semprom.ro / tehnic@semprom.ro
Adresa: Aleea Secuilor 6, sector 4, Bucuresti / C.U.I. 35362291 / NR. R.C. J40/15724/2015

(*) Campuri obligatorii
** Datele tale de contact nu vor fi facute publice