Toggle navigation

Contact

Tratam orice solicitare cu seriozitate si profesionalism.

Tel. 0725.669.592 / 0314.228.403 / E-mail comercial@semprom.ro / tehnic@semprom.ro
Adresa: Aleea Secuilor 6, sector 4, Bucuresti / C.U.I. 35362291 / NR. R.C. J40/15724/2015

(*) Campuri obligatorii
** Datele tale de contact nu vor fi facute publice

SEMPROM ADVERTISING

Servicii pentru site-uri

Suntem mai mult decat o firma de web design

Dezvoltare web

Oferta de servicii ce se remarca prin calitate si flexibilitate

Contacteaza-ne!
Afla mai mult

AM CREAT ACEST BRAND DIN PASIUNEA PENTRU WEB

Suntem o agentie de promovare si dezvoltare online.

Lansat la inceputul anului 2015, Semprom este o brand tanar, dar este sustinut de oameni cu responsabilitate si experienta in sectorul B2B al serviciilor online. Fiecare dintre noi, prin contributia si expertiza proprie, are ca obiectiv sa sporeasca calitatea si valoarea asigurata clientului. Suntem pasionati de ceea ce facem si acest lucru se vede in calitatea rezultatelor.

Agentia noastra poate asigura servicii de externalizare pentru intreaga activitate online, inca din etapa de planificare si creare a site-ului si pana la dezvoltarea unui brand.
Alegand solutiile noastre integrate de dezvoltare a afacerilor online, vei beneficia de acelasi nivel inalt de calitate in orice etapa a dezvoltarii.

Ne perfectionam continuu si cautam in permanenta solutii cat mai eficiente de sustinere a activitatii online pentru clientii nostri.

Membrii echipei detin o experienta de cel putin 5 ani in domeniul online, timp in care fiecare dintre noi a fost implicat in diverse proiecte de lucru, in raport cu specializarea proprie: crearea site-uri, e-commerce, newsletter, sisteme erp, servicii seo, promovare site-uri, servicii de copywriting, lucrari de grafica in scopul sustinerii campaniilor de promovare offline prin resurse de tip print - bannere, rollup-uri, afise, pliante, mape de prezentare.

Sustinem dezvoltarea companiilor prin servicii de valoare care sa permita acestora atingerea obiectivelor de imagine, trafic si vanzari in mediul online

SERVICIISEMPROM ofera servicii profesionale de creare site-uri de orice tip, de la mici site-uri informationale la magazine online avansate. Site-urile beneficiaza de o garantie extinsa de 15 zile si preturi preferentiale la abonamentele de administrare site.

Pe partea de administrare web, asiguram toate serviciile necesare pentru intretinerea si dezvoltarea site-urilor.

Ne ocupam de atat de crearea profesionala a landing page-urilor cat si de administrarea riguroasa campaniilor de promovare prin optimizare SEO, newsletter, publicitate pay-per-click in adwords si retelele sociale – facebook, twitter, linkedin, comunicate de presa, review-uri, testimoniale si comentarii.

Studiem amanuntit strategiile competitorilor si rezultatele pe care acestia le au pentru a dezvolta o strategie mai buna decat a lor. Te vom ajuta astfel sa ajungi in top si sa iti pastrezi mult timp pozitia.

Va punem la dispozitie solutii de publicitate online de tip pay-per-click, bazate pe conversii, pay per impressions, remarketing.

Oferim servicii de grafica pentru design-ul site-urilor, crearea resurselor de identitate vizuala si promovarea offline a produselor si serviciilor companiei prin bannere, rollup-uri, pliante s.a.

Calitatea informatiilor comunicate clientului prin continutul site-ului, al newsletterului, al reclamelor si al altor resurselor de identitate vizuala este esential pentru succesul campaniilor de promovare.

Pentru a beneficia de garantia crearii unui continut text de calitate, va recomandam serviciile noastre de copywriting.

Toggle navigation

Contact

Tratam orice solicitare cu seriozitate si profesionalism.

Tel. 0725.669.592 / 0314.228.403 / E-mail comercial@semprom.ro / tehnic@semprom.ro
Adresa: Aleea Secuilor 6, sector 4, Bucuresti / C.U.I. 35362291 / NR. R.C. J40/15724/2015

(*) Campuri obligatorii
** Datele tale de contact nu vor fi facute publice