Identitate Vizuala

Servicii de identitate vizuala

Succesul companiei tale depinde de imaginea pe care o transmiti clientului

Construim incredere

O identitate vizuala consistenta sporeste increderea clientilor in companie

Contact
Afla mai mult

Oferim solutii profesionale de design pentru crearea identitatii vizuale a brand-ului.

Identitatea vizuala a brandului reprezinta intruchiparea simbolica a tuturor informatiilor referitoare la companie si la produsele sau serviciile pe care aceasta le ofera.

Actionand ca o semnatura, identitatea vizuala are implicatii semnificative in diferentierea companiei pe piata, in conturarea imaginii acesteia si in promovarea ofertei.

Semprom are experienta necesara in a ajuta companiile sa isi creeze o identitate vizuala proprie, care sa reprezinte valorile, ideile si personalitatea companiei.

Indiferent ca este vorba despre un brand nou sau un proces de rebranding, preluam toate cerintele clientului si realizam un "tablou" al tuturor aspectelor ce caracterizeaza activitatea acestuia astfel incat solutiile grafice oferite sa se integreze perfect.

Ne ocupam de crearea logo-ului, design-ul cartilor de vizita, crearea prezentarii companiei, grafica ofertelor, semnatura de email si chiar crearea site-ului (serviciu separat), in aceeasi tonalitate vizuala.

Integrand toate aceste servicii intr-un singur pachet, ne dorim sa beneficiati de o imagine uniforma, coerenta, care sa sporeasca increderea si aprecierea clientului in companie si in oferta acesteia.

SERVICII

  • creare logo vectorial (realizare sigla);
  • creare coala antet (foaie A4 personalizata);
  • creare carte vizita (business card);
  • creare mapa de prezentare;
  • creare manual de identitate;
  • creare semnatura e-mail;
  • grafica auto.

CREARE LOGO

Logo-ul reprezinta unul dintre cele mai des utilizate elemente de imagine ale companiei. Oferim servicii de creare logo in cele mai fine detalii, cu o paleta de culori care sa reprezinte imaginea companiei tale si care lasa o impresie placuta ori de cate ori este privit.

Crearea logo-ului nu este un simplu act de design ci se bazeaza pe o intelegere completa a activitatii, a segmentului de piata in care compania activeaza pentru ca in final sa rezulte un produs care sa corespunda modelului tau de afacere.

Vom crea un design de logo care sa treaca testul timpului si pe care il vom integra grafic in celelalte resurse de identitate cum sunt cartile de vizita, semnaturile de email, mapa de prezentare sau oriunde altundeva pentru a comunica lumii esenta activitatii companiei.

Dorinta noastra este sa obtii un produs final bine realizat, de care sa fii incantat ori de cate ori il privesti si pe care clientul sa il asocieze cu imaginea companiei tale.

Pe langa procesul de creare a logo-ului, activitatea noastra include si alte servicii, esentiale in conturarea grafica a imaginii si crearea brandului propriu: crearea profesionala a site-ului, crearea prezentarii companiei, crearea cartilor de vizita si a alor resurse necesare.

Daca nu ai inca un logo sau daca acesta este ca si transparent, este timpul sa faci o schimbare. E timpul sa ai parte de ceva cu totul special care sa ajunga in sufletul si mintea clientilor.

Toggle navigation

Contact

Tratam orice solicitare cu seriozitate si profesionalism.

Tel. 0725.669.592 / 0314.228.403 / E-mail comercial@semprom.ro / tehnic@semprom.ro
Adresa: Aleea Secuilor 6, sector 4, Bucuresti / C.U.I. 35362291 / NR. R.C. J40/15724/2015

(*) Campuri obligatorii
** Datele tale de contact nu vor fi facute publice