Toggle navigation

Contact

Tratam orice solicitare cu seriozitate si profesionalism.

Tel. 0725.669.592 / 0314.228.403 / E-mail comercial@semprom.ro / tehnic@semprom.ro
Adresa: Aleea Secuilor 6, sector 4, Bucuresti / C.U.I. 35362291 / NR. R.C. J40/15724/2015

(*) Campuri obligatorii
** Datele tale de contact nu vor fi facute publice

PUBLICITATE ONLINE

Publicitate Pay per Click

Servicii de publicitate online CPC, CPA, CPM, in Google si in retelele sociale mari

Rezultate rapide

In doar cateva ore, reclama ta va incepe sa fie difuzata potentialilor clienti

Contact
Afla mai mult

MAI MULT TRAFIC, MAI MULTE CONVERSII

Va punem la dispozitie solutii profesionale de publicitate online in scopul cresterii traficului, vanzarilor si imbunatatirii imaginii. Indiferent de tipul de publicitate online ales sau canalul media prin care doriti sa va atingeti targetul, Semprom are solutia de care aveti nevoie.

Ne ocupam de atat de crearea profesionala a landing page-urilor cat si de administrarea riguroasa campaniilor de publicitate prin Google Adwords si retelele sociale - facebook, twitter, linkedin si alte surse online media.

Va punem la dispozitie solutii de publicitate online de tip remarketing, campanii bazate pe conversii, pay-per-click, pay per impressions.

Intreaga perioada a campaniei de publicitate este monitorizata atent si sunt luate masuri de ajustare ori de cate ori se constata posibilitati de imbunatatire.

Solutiile noastre vizeaza optimizarea bugetului alocat si maximizarea rezultatelor astfel incat clientul sa primeasca cea mai mare valoare pentru suma investita. La finalul campaniei de publicitate online, clientul primeste un raport detaliat privind rezultatele inregistrate.

Pretul pe care il percepem pentru activitatile de publicitate este stabilit pe baza timpului de lucru estimat pentru desfasurarea campaniei.

AVANTAJE

Promovare simpla, rapida, eficienta.

Atragi mai multi clienti

Campaniile de publicitate online cu plata per click te pot ajuta sa atragi vizitatori noi pe site, sa cresti vanzarile, sa fii contactat de clienti sau sa determini clientii sa revina pe site.

Multiple optiuni de targetare

Poti targeta clientii din anumite tari, regiuni, orase sau chiar pe cei aflati in raza de actiune a magazinului tau offline, ii poti delimita in functie de sex, varsta, educatie, interese, locatie s.a.

Profiti de momentul potrivit

Site-ul tau va fi gasit de clienti exact in momentul in care acestia se afla in cautarea produselor si serviciilor pe care si compania ta le ofera, cu un impact pozitiv asupra vanzarilor.

Platesti doar pentru rezultate

Platesti doar atunci cand cineva acceseaza reclama ta pentru a ajunge pe site sau te apeleaza telefonic. Cu alte cuvinte, platesti doar atunci cand publicitatea chiar functioneaza.

Poti incepe cu orice buget

Iti setezi un buget, iar costurile vor depinde de ceea ce urmaresti sa obtii prin campania de promovare online, insa fara a depasi bugetul alocat.

Rapoarte si masuratori

Instrumentele de tracking iti permit sa vezi in orice moment rezultatele campaniei de publicitate pentru a determina corect performanta acesteia.

SERVICII DE PUBLICITATE ONLINE

Te ajutam sa alegi canalul de promovare potrivit obiectivelor tale.


Publicitate pe Google

Doresti ca anuntul tau sa fie adresat utilizatorilor dintr-un anumit oras, tara sau regiune? Sau poate vrei ca acesta sa fie accesibil intr-un anumit interval orar..pe dispozitive mobile? Vrei ca anuntul sa fie sub forma unei reclame text sau banner?

Acestea si multe altele pot fi configurate intr-o campanie de publicitate online google adwords, cu scopul unei mai bune targetari a segmentului tau de clienti/utilizatori.

Iti punem la dispozitie serviciile noastre de administrare a campaniilor adwords, de segmentare, monitorizare si interpretare a rezultatelor, astfel incat sa iti optimizezi performantele si rentabilitatea campaniei de promovare.

Publicitate pe Facebook

Facebook este cel mai important player in social media si iti ofera un numar variat de tipuri de reclame accesibile atat pe calculator, tableta sau telefon.

Facebook este un performer redutabil si in privinta targetarii aspectelor demografice ale utilizatorilor/clientilor. Campaniile pot viza locatia, sexul, interesele utilizatorilor (interest based ads), locul de munca, educatie s.a.

Cu o audienta de neintrecut si multiple optiune de targetare, Facebook reprezinta o alegere excelenta pentru companiile care urmaresc cresterea vizitatorilor in magazinele offline, cresterea traficului pe site sau maximizarea notorietatii brandului.

Publicitate pe Twitter

Desi are o baza de useri ceva mai redusa sub aspectul acoperirii globale, in comparatie cu Facebook, Twitter detine totusi o multime de fani dedicati care frecventeaza aceasta retea.

Lipsa unei audiente majore este compensata pe deplin prin optiunile de targetare pe care le ofera advertiserilor care pot urmari in campaniile de publicitate followerii existenti, utilizatorii care apreciaza followerii clientului, anumite cuvinte cheie, interese, locatie, sex, limba s.a.

Twitter inseamna mai mult decat noutati din sport si imagini haioase. Print-o campanie de promovare bine pusa la punct, brandul tau va benefica de o expunere semnificativa si un feedback pozitiv din partea utilizatorilor.

Publicitate pe Linkedin

Pentru advertiseri, Linkedin - cea mai mare retea de socializare profesionala din lume - ofera oportunitati valoroase de transmitere a mesajului catre persoanele potrivite.
Cu o audienta in crestere si optiuni de targetare excelente, Linkedin este un canal de promovare online demn de luat in considerare atunci cand se cunoaste tipul de profesionist caruia se doreste sa i se adreseze.

Similar retelei Twitter, Linkedin ofera 3 formate principale de anunturi si multiple optiuni de targetare prin care isi accentueaza punctele forte ca retea sociala profesionala. Audienta poate fi segmentata in functie de titlul jobului, functia, industria, numele companiei, marimea companiei, vechimea, varsta, grupurile de afiliere Linkedin s.a.

MOD DE LUCRU

  • Pe baza obiectivelor tale, identificam audienta tinta si propunem un plan de actiune;
  • Cream si optimizam landing page-urile reclamelor pentru a le face cat mai relevante pentru publicul tinta, dar si pentru obtinerea unui scor de calitate mai bun, ceea ce va ajuta la minimizarea costului per click;
  • Transmitem reclama ta publicului tinta utilizand canalul media considerat cel mai potrivit si parametrii stabiliti: intervalul de afisare, aria geografica de acoperire, profilul clientului s.a.;
  • Intreaga perioada a campaniei de publicitate online este monitorizata atent si sunt luate masuri de ajustare ori de cate ori se constata posibilitati de imbunatatire sau este solicitata o noua directie de orientare;
  • Periodic, iti vom trimite rapoartele activitatii de publicitate continand informatii esentiale privind indicatorii de performanta si propunerile noastre.
Toggle navigation

Contact

Tratam orice solicitare cu seriozitate si profesionalism.

Tel. 0725.669.592 / 0314.228.403 / E-mail comercial@semprom.ro / tehnic@semprom.ro
Adresa: Aleea Secuilor 6, sector 4, Bucuresti / C.U.I. 35362291 / NR. R.C. J40/15724/2015

(*) Campuri obligatorii
** Datele tale de contact nu vor fi facute publice