Toggle navigation

Contact

Tratam orice solicitare cu seriozitate si profesionalism.

Tel. 0725.669.592 / 0314.228.403 / E-mail comercial@semprom.ro / tehnic@semprom.ro
Adresa: Aleea Secuilor 6, sector 4, Bucuresti / C.U.I. 35362291 / NR. R.C. J40/15724/2015

(*) Campuri obligatorii
** Datele tale de contact nu vor fi facute publice

Copywriting

Cream continut text

Creare continut text pentru site, blog, campanii de promovare, publicatii

Eficienta in exprimare

Continut de calitate ce ofera maximum de informatii cu minimum de cuvinte

Contact
Afla mai mult

UN COPYWRITER LA DISPOZITIA TA

Oferim servicii profesionale de copywriting pentru orice tip de continut.

Importanta calitatii mesajului transmis clientului este de necontestat si de cele mai multe ori face diferenta dintre o activitate de succes si una sortita esecului.

Noi, cei de la Semprom, cunoastem cel mai bine nevoile si provocarile comunicarii de marketing din mediul de afaceri, motiv pentru care venim in sprijinul tau prin servicii copywriting care iti vor fi de un real folos.

Lucram indeaproape cu fiecare client pentru a prelua esenta mesajului si venim cu propuneri de comunicare inovatoare.

Mesajul tau va sta la baza crearii continutului. Cuvintele sunt alese cu grija, modul de comunicare este unul profesional, adaptat segmentului tau de consumatori, este clar, coerent si persuasiv.

Alegand serviciile noastre de copywriting, content writing si seo writing ai garantia unor informatii de calitate, prin care sa sunt puse in valoare avantajele ofertei si care conving clientul ca face cea mai buna alegere.

Daca esti interesat si de optimizare seo, prin serviciile noastre de seo writing iti punem la dispozitie text optimizat seo pe anumite cuvinte cheie.

DE CE SA APELEZI LA UN COPYWRITER PROFESIONIST?

Crearea unui text de calitate, coerent, care sa prezinte in mod convingator atuurile ofertei sau sa descrie un eveniment, implica un anumit nivel de talent si experienta pe care multe persoane nu il au. Alegand o persoana fara experienta in acest domeniu, exista riscul de a compromite o campanie de promovare sau chiar intreaga activitate. Fraze intortocheate, lipsite de coerenta, cu greseli gramaticale, erodeaza imaginea si credibilitatea companiei. In tarile mai dezvoltate, companiile apeleaza frecvent la copywriteri specializati, pentru a evita astfel de probleme.

Avantajele unor servicii profesionale de copywriting nu se limiteaza doar la prevenirea anumitor riscuri. Un copywriter profesionist are abilitatea de a dezvolta esenta mesajului si de a imprima comunicarii un anumit ton, convigator si apreciat de catre cititor. Cel care parcurge cateva fraze, va dori sa afle sa mai mult, devenind mai interesat de ceea ce prezinta continutul respectiv.

Impreuna cu un design de calitate, compania ta va beneficia de o promovare profesionala bazata pe o armonie intre design si continutul informational. Toate acestea vor spori interesul si increderea clientilor tai.

AVANTAJE

CONTINUT 100% UNIC SI ORIGINAL

Asiguram unicitatea textului creat, acesta fiind 100% original. Textul este realizat de catre un copywriter cu experienta pe baza mesajului pe care vrei sa il comunici.

EVIDENTIEM AVANTAJELE OFERTEI

Preluam informatii despre companie, oferta acesteia si mediul sau de afaceri pentru a-ti crea un continut informational relevant, care sa scoata in evidenta punctele forte ale ofertei tale.

MESAJ CLAR, DESCRIPTIV SI CONVINGATOR

Site-ul tau va fi gasit de clienti exact in momentul in care acestia se afla in cautarea produselor si serviciilor pe care si compania ta le ofera, cu un impact pozitiv asupra vanzarilor.

TEXT OPTIMIZAT SEO

In seo, continutul este regele. Sustinem procesul de promovare seo a site-ului tau, care va deveni mai relevant pentru cuvintele cheie ce fac obiectul strategiei de optimizare.

TEXT CE INCURAJEAZA ACTIUNEA

Textul va fi conceput in asa fel incat sa invite la actiune potentialii clienti prin incurajarea acestora de lansa o comanda, de a accesa noi pagini din site sau de a contacta compania.

SCRIEM PENTRU PUBLICUL TAU TINTA

Continutul informational si modul de adresare sunt adaptate segmentului tau de clienti, luand in considerare interesele lor si felul in care acestia comunica.

STRATEGIE DE DIFERENTIERE

Textul va fi conceput de catre un singur copywriter care va mentine acelasi ton si acelasi mod de adresare. Articolele vor pastra acelasi format.

MAXIMUM DE INFORMATII CU MINIMUM DE CUVINTE

Reducem cat se poate de mult numarul de cuvinte, insa fara a afecta mesajul si calitatea comunicarii. Respectam astfel cititorul pentru timpul oferit.

STRUCTURA OPTIMA

Structura textului este cat se poate de importanta. Bazandu-ne pe tipare de citire demonstrate (F Shaped Pattern), ne asiguram ca informatiile importante vor fi remarcate.

Oferta

In urma solicitarii, te vom contacta pentru confirmare si pentru a prelua informatii suplimentare necesare dezvoltarii proiectului.


(*) Campuri obligatorii
** Datele tale de contact nu vor fi facute publice

Toggle navigation

Contact

Tratam orice solicitare cu seriozitate si profesionalism.

Tel. 0725.669.592 / 0314.228.403 / E-mail comercial@semprom.ro / tehnic@semprom.ro
Adresa: Aleea Secuilor 6, sector 4, Bucuresti / C.U.I. 35362291 / NR. R.C. J40/15724/2015

(*) Campuri obligatorii
** Datele tale de contact nu vor fi facute publice