Toggle navigation

Contact

Tratam orice solicitare cu seriozitate si profesionalism.

Tel. 0725.669.592 / 0314.228.403 / E-mail comercial@semprom.ro / tehnic@semprom.ro
Adresa: Aleea Secuilor 6, sector 4, Bucuresti / C.U.I. 35362291 / NR. R.C. J40/15724/2015

(*) Campuri obligatorii
** Datele tale de contact nu vor fi facute publice

SERVICII IT

Sisteme ERP - CRM

Dezvoltam aplicatii web ce urmaresc modelul de business al companiei

ERP - Managementul resurselor

Eficienta sporita in gestionarea resurselor companiei

CRM - Managementul clientilor

Instrumente de control si management al relatiilor cu clientii

Contact
Afla mai mult

Sistem ERP

Ce este si cum te poate ajuta o aplicatie bazata pe un sistem ERP

ERP este acronimul de la Enterprise Resource Planning. Un sistem ERP reprezinta un instrument de management al proceselor interne din companie si permite acesteia sa automatizeze multe dintre functiile de back-office.

O aplicatie construita pe baza unui sistem ERP poate contine unul sau mai multe module, fiecare dintre acestea vizand un proces din fluxul de lucru al companiei: productie, distributie, contabilitate, vanzari s.a.

Sistemele noastre iti pun la dispozitie informatiile de care ai nevoie, cand ai nevoie, pentru o alocare eficienta a resurselor interne. O serie de instrumente specifice iti vor afisa rapid ce se intampla in compania ta si iti vor indica eventualelor probleme in procesele interne ale companiei care ar putea afecta calitatea rezultatului final.

Modelul de business al fiecarei companii este diferit, motiv pentru care adaptam fiecare sistem ERP in raport cu fluxul de lucru si parametrii de analiza solicitati de client.

CRM

Afla cum compania ta poate beneficia de pe urma unui sistem CRM

CRM este acronimul de la Customer Relationship Management, cunoscut si sub denumirile de marketingul relatiilor sau managementul clientilor. Metodologiile CRM se axeaza pe crearea si dezvoltarea relatiilor individuale cu clientii in scopul de a mentine un grad inalt de loialitate din partea clientilor.

Se pleaca de la premisa ca este mai ieftin sa pastrezi o relatie buna cu un client actual decat sa renunti la acesta in favoarea unui client nou, astfel ca utilizarea unei aplicatii care ajuta la imbunatatirea satisfactiei clientilor a devenit in prezent un lucru necesar pentru multe companii.

Prin implementarea unui program in care departamentele de vanzari, marketing, distributie si reprezentantii de customer service pot accesa cu usurinta un istoric al interactiunilor companiei cu clientul, capeti abilitatea de a imbunatati intregul proces de lucru, vei putea procesa rapid solicitarile clientului si vei putea veni in intampinarea acestuia cu oferte de produse si servicii care l-ar putea interesa.

AVANTAJE

Avantajele aplicatiilor noastre ERP CRM

Solutiile noastre web-based integreaza ambele componente - sistem ERP si CRM - si sunt concepute pe baza conceptului de orientare totala catre client, care presupune ca departamentele companiei, desi au o actiune indirecta (cu exceptia celui de vanzari), sa actioneze in scopul cresterii calitatii produsului final si a satisfactiei clientului. Prima vanzare este realizata de departamentul vanzari, insa urmatoarele vor fi intotdeauna realizate prin calitatea actiunii conjugate a celorlalte departamentelor: productie, distributie, call center, contabilitate si restul.

Prin aplicatiile noastre erp si crm, compania ta va avea o imagine completa asupra clientilor si proceselor interne din companie si va putea oferi produsul sau serviciul necesar clientului.

Prin aplicatiile noastre de sisteme erp / crm, ai intotdeauna o imagine completa asupra clientilor si activitatilor desfasurate de companie pentru crearea si livrarea produsului sau serviciului final.

Alegand solutiile noastre, vei reduce timpul de lucru, costurile ascunse ale activitatii, cele operationale sau de mentenanta. Pot fi automatizate diverse procese – inventar, proceduri de lucru, facturare, procese contabile s.a. Poti utiliza aplicatia pentru a genera cu usurinta rapoarte si analize ale activitatii si vanzarilor permitandu-ti sa raspunzi rapid la schimbarile pietei si la oportunitatile care apar. Aplicatia poate fi integrata cu diverse platforme e-commerce pentru a partaja informatiile intre acestea.

Toggle navigation

Contact

Tratam orice solicitare cu seriozitate si profesionalism.

Tel. 0725.669.592 / 0314.228.403 / E-mail comercial@semprom.ro / tehnic@semprom.ro
Adresa: Aleea Secuilor 6, sector 4, Bucuresti / C.U.I. 35362291 / NR. R.C. J40/15724/2015

(*) Campuri obligatorii
** Datele tale de contact nu vor fi facute publice