Copywriting

AcasaCopywriting

CREARE CONTINUT TEXT DE CALITATE

Noi, cei de la Semprom, cunoastem cel mai bine nevoile si provocarile comunicarii de marketing din mediul de afaceri, motiv pentru care venim in sprijinul tau prin servicii de copywriting care iti vor fi de un real folos.

Lucram indeaproape cu fiecare client pentru a prelua esenta mesajului si venim cu propuneri profesionale de copywriting.

Mesajul tau va sta la baza crearii continutului. Cuvintele sunt alese cu grija, modul de comunicare este unul profesional, adaptat segmentului tau de consumatori, clar, coerent si convingator.

Alegand serviciile noastre de copywriting, content writing si seo writing, ai garantia unor informatii de calitate, prin care sunt puse in valoare avantajele ofertei si care conving clientul ca face cea mai buna alegere.

Daca esti interesat si de optimizare seo, prin serviciile noastre de seo writing iti punem la dispozitie text optimizat seo.

IATA CE ITI OFERIM


CONTINUT 100% ORIGINAL

Asiguram unicitatea textului creat, acesta fiind 100% original. Textul este realizat de catre un copywriter cu experienta pe baza mesajului pe care vrei sa il comunici.

MESAJ CLAR, DESCRIPTIV SI CONVINGATOR

Ne bazam pe simplitatea exprimarii si pe un continut bogat in informatii care sa corespunda cu sistemul de valori si tipologia clientului tinta.

EVIDENTIEM AVANTAJELE OFERTEI

Preluam informatii despre companie, oferta acesteia si mediul sau de afaceri pentru a crea un continut relevant, care sa scoata in evidenta punctele forte ale ofertei tale.

TEXT CE INCURAJEAZA ACTIUNEA

Textul va fi conceput in asa fel incat sa invite la actiune potentialii clienti prin incurajarea acestora de a lansa o comanda, de a accesa noi pagini din site sau de a contacta compania.

SCRIEM PENTRU PUBLICUL TAU TINTA

Continutul informational si modul de adresare sunt adaptate segmentului tau de clienti, luand in considerare interesele lor si felul in care acestia comunica.

MAXIMUM DE INFORMATII CU MINIMUM DE CUVINTE

Reducem cat se poate de mult numarul de cuvinte, insa fara a afecta mesajul si calitatea comunicarii. Respectam astfel cititorul pentru timpul oferit.

STRATEGIE DE DIFERENTIERE

Textul va fi conceput de catre un singur copywriter care va mentine acelasi ton si acelasi mod de adresare. Articolele vor pastra acelasi format.

STRUCTURA OPTIMA

Structura textului este cat se poate de importanta. Bazandu-ne pe tipare de citire demonstrate (F Shaped Pattern), ne asiguram ca informatiile importante vor fi remarcate.

TEXT OPTIMIZAT SEO

In seo, continutul este regele. Sustinem procesul de promovare seo a site-ului tau, care va deveni mai relevant pentru cuvintele cheie ce fac obiectul strategiei de optimizare.

VREI UN SITE PROFESIONAL, USOR DE PLATIT?

Semprom iti realizeaza website-ul si iti asigura serviciile IT necesare intretinerii si promovarii sale.


ABONAMENT

STARTUP

Creare site profesional, ore de suport web cu servicii IT incluse lunar, gazduire web si multe alte avantaje. DETALII CERE OFERTA
ABONAMENT

FLEXIBIL

Ore de suport web premium INCLUSE lunar, gama larga de servicii IT asigurate, SLA garantat, flexibilitate si multe alte avantaje. DETALII CERE OFERTA
PACHET WEB

FLEXI HOURS

Permite achizitionarea de ore de suport web cu servicii IT incluse care pot fi utilizate in decurs de 12 luni, in functie de nevoi. DETALII CERE OFERTA
Copywriting   5 Stars   
Rating 5/5 bazat pe 17 aprecieri
Copyright 2017 S.C. Semprom Advertising S.R.L. Toate drepturile rezervate.