Mailing

AcasaMailing

PROMOVARE IEFTINA SI RAPIDA

Newsletterul este o sursa de promovare ieftina si eficienta, fiind accesibila tuturor companiilor.

Utilizam cele mai noi tendinte in design-ul newsletterului si ne asiguram ca acesta corespunde identitatii vizuale a companiei si informatiilor publicate.

Campaniile de newsletter sunt desfasurate prin intermediul unei aplicatii specializate pentru a preveni riscul etichetarii emailurile ca spam.

ASIGURAM CAMPANII DE EMAIL-MARKETING PROFESIONALE

Iti oferim tot suportul necesar pentru administrarea campaniilor de mailing.

CERE OFERTA

AVANTAJE


Design special

Lasa o impresie placuta utilizatorilor printr-un design personalizat care reflecta stilul unic al companiei si brandului tau. Vei transmite astfel o imagine consistenta potentialilor clienti, captandu-le acestora increderea.

Protectie anti-SPAM

Un newsletter care nu ajunge in inbox sau care este etichetat ca spam nu iti va fi de prea mult folos. Tinand cont de structura newsletterului, continutul sau si modul de trimitere, asiguram o livrare corespunzatoare.

Posibilitate de personalizare

Subiectul si mesajul newsletterului pot fi personalizate cu numele si apelativul destinatarului, emailul acestuia, adresa si multe alte atribute.

Tracking

Urmarim si analizam diversi parametri de performanta si comportament in urma campaniilor de mailing - rata de deschidere, rata de click, linkurile accesate s.a.

VREI UN SITE PROFESIONAL, USOR DE PLATIT?

Semprom iti realizeaza website-ul si iti asigura serviciile IT necesare intretinerii si promovarii sale.


ABONAMENT

STARTUP

Creare site profesional, ore de suport web cu servicii IT incluse lunar, gazduire web si multe alte avantaje. DETALII CERE OFERTA
ABONAMENT

FLEXIBIL

Ore de suport web premium INCLUSE lunar, gama larga de servicii IT asigurate, SLA garantat, flexibilitate si multe alte avantaje. DETALII CERE OFERTA
PACHET WEB

FLEXI HOURS

Permite achizitionarea de ore de suport web cu servicii IT incluse care pot fi utilizate in decurs de 12 luni, in functie de nevoi. DETALII CERE OFERTA
Mailing   5 Stars   
Rating 5/5 bazat pe 18 aprecieri
Copyright 2017 S.C. Semprom Advertising S.R.L. Toate drepturile rezervate.