Despre noi

AcasaDespre noi

Lansat in 2015, SEMPROM este o brand tanar, dar este sustinut de oameni cu responsabilitate si experienta in domeniul serviciilor de suport web.

AM CREAT ACEST BRAND DIN PASIUNEA PENTRU WEB.


Fiecare dintre membrii echipei noastre, prin contributia si expertiza proprie, are ca obiectiv sa sporeasca calitatea si valoarea asigurata clientului. Suntem pasionati de ceea ce facem si acest lucru se vede in calitatea rezultatelor.

Agentia noastra poate asigura servicii de externalizare pentru intreaga activitate online, inca din etapa de planificare si creare a site-ului si pana la dezvoltarea unui brand. Alegand solutiile noastre integrate de dezvoltare a afacerilor online, vei beneficia de acelasi nivel inalt de calitate in orice etapa a dezvoltarii.

Ne perfectionam continuu si cautam in permanenta solutii cat mai eficiente de sustinere a activitatii online pentru clientii nostri.

Membrii echipei detin o experienta de cel putin 5 ani in domeniul online, timp in care fiecare dintre noi a fost implicat in diverse proiecte de lucru, in raport cu specializarea proprie: crearea site-uri, e-commerce, newsletter, programare, seo, promovare site-uri, copywriting, grafica si altele.


CERE OFERTA
ABONAMENT

STARTUP

Ore de suport INCLUSE, site de prezentare INCLUS si o multime de alte avantaje de la 109 EUR DETALII
ABONAMENT

STARTUP SHOP

Ore de suport INCLUSE, magazin online INCLUS si o multime de alte avantaje de la 159 EUR DETALII
ABONAMENT

FLEXIBIL

3 ore de suport web INCLUSE, flexibilitate si o multime de alte avantaje de la 99 EUR DETALII
Copyright 2017 S.C. Semprom Advertising S.R.L. Toate drepturile rezervate.