Toggle navigation

Contact

Tratam orice solicitare cu seriozitate si profesionalism.

Tel. 0725.669.592 / 0314.228.403 / E-mail comercial@semprom.ro / tehnic@semprom.ro
Adresa: Aleea Secuilor 6, sector 4, Bucuresti / C.U.I. 35362291 / NR. R.C. J40/15724/2015

(*) Campuri obligatorii
** Datele tale de contact nu vor fi facute publice

Optimizare SEO

Promovare SEO

Cresteri organice de pozitie pe cuvinte cheie utilizate de clientii companiei

Flux consistent de trafic

Optimizarea site-ului iti va asigura un flux calitativ si cantitativ de vizite pe site

Servicii SEO profesionale

Servicii SEO insotite de rapoarte si analize regulate

Contact
Afla mai mult
Optimizare SEO
4.5 Stars   
Rating 4.5/5 bazat pe 29 aprecieri

Prin serviciile noastre de optimizare SEO beneficiezi de cea mai rentabila solutie de promovare a site-ului. Aplicam propria noastra reteta de succes, dezvoltata in urma experientei de peste 5 ani in servicii seo.

Activitatea de promovare seo presupune desfasurarea unui set corelat de actiuni cu rolul de a creste pozitia site-ului in clasamentul motoarelor de cautare (Google, Yahoo, Bing s.a.) la cautarea anumitor cuvinte cheie alese din punct de vedere al potentialului de trafic si relevantei vizavi de oferta companiei.

Se are in vedere atat aspecte de optimizare onsite - continut text, informatii meta, imagini, linkuri, headinguri, structura, arhitectura site-ului s.a., dar si aspecte offsite cum ar fi link building, social-media, PR online.

Peste 70% din traficul online se desfasoara prin intermediul motoarelor de cautare, cu precadere prin Google. De aici si cererea tot mai mare pentru servicii seo de calitate.

Semprom este un brand specializat in servicii seo si de-a lungul timpului am sprijinit activitatea de promovare a multor companii. Suntem la curent cu cele mai noi update-uri aduse algoritmului Google si aplicam propria noastra reteta de optimizare seo despre care stim ca functioneaza si pe care am testat-o in mai multe randuri.

Procesul de optimizare site pe care il aplicam incepe cu o analiza temeinica a obiectivelor, a mediului concurential si a celor mai potrivite cuvinte cheie in raport cu tematica site-ului si concurenta inregistrata.

Informatiile obtinute vor fi utilizate in alcatuirea unei strategii de optimizare seo ce va fi aplicata pe perioada campaniei. In general, durata medie a unei campanii de optimizare seo este de 3-4 luni, dar poate varia in functie de numarul de cuvinte cheie, concurenta, vechimea domeniului si calitatea site-ului.

Lunar prezentam clientului un raport privind activitatile desfasurate, rezultatele de pozitie obtinute si unele proiectii.

AVANTAJELE OPTIMIZARII SEOCost per click 0

Desi o campanie de optimizare seo presupune o investitie initiala, aceasta va fi recuperata pe fondul traficului primit. Spre deosebire de campaniile de promovare pay-per-click, rezultatele seo nu presupun un cost pe click-urile inregistrate.Primesti trafic de calitate pe site

Optimizarea site-ului te va ajuta sa obtii un numar sporit de vizite, comenzi mai frecvente si un interes sporit din partea clientilor potentiali vizavi de produsele si serviciile companiei tale. Oferta noastra de servicii seo este adresata site-urilor ce au ca scop consolidarea prezentei online si sporirea volumului de vizitatori.Iti promovezi produsele si serviciile

Serviciile noastre de optimizare site iti vor fi de mare ajutor in promovarea produselor si serviciilor. Vom identifica modul in care utilizatorii se intereseaza si cauta informatii despre produsele si serviciile tale utilizand motoarele de cautare si vom face astfel incat paginile site-ului tau sa ajunga in atentia acestora.Cu noi esti in permanenta informat

Prin rapoartul lunar si comunicarea permanenta ai acces la toate informatiile importante referitoare la rezultatele si stadiul optimizarii seo, traficul pe site, traseul vizitatorilor pe site, calitatea paginilor vizitate, paginile neinteresante s.a. Toate aceste aspecte te vor ajuta sa iei decizii corecte si informate.Vizibilitate online permanenta

Oferta companiei va fi la dispozitia clientilor interesati in orice moment – 24/7, site-ul actionand ca un intreg personal de vanzari gata oricand sa deserveasca un nou client.Avantaje de imagine

O pozitie SEO stabila aflata in topul rezultatelor seo organice va oferi avantaje de imagine companiei sporind increderea clientilor si interesul colaboratorilor.Potential concurential

Prin promovare seo poti concura cu succes companii mult mai mari, fara a fi constrans sa investesti permanent in publicitate pentru a putea rezista pe piata.100% ROI si Profit

Promovarea SEO te va ajuta sa obtii un numar sporit de vizite, comenzi mai frecvente si un interes sporit din partea consumatorilor, factori ce vor contribui la amortizarea rapida a investitiei.

SERVICII SEO INCLUSE

Informatii privind procesul general de lucru in activitatea de optimizare seo.

Serviciile noastre de optimizare seo incep prin identificarea cuvintelor cheie utilizate de catre publicul tinta atunci cand acesta cauta produsele si serviciile pe care compania ta le ofera.

Aceasta etapa este una cruciala in procesul de optimizare seo. Pentru a obtine rezultate de calitate, eforturile vor fi indreptate in directia realizarii unei legaturi cu potentialii clienti interesati de ceea ce compania ta ofera.

Oferim servicii seo care te vor ajuta sa alegi cele mai bune cuvinte cheie din punct de vedere al frecventei de cautare si relevantei vizavi de continutul site-ului tau.

Piata online este un mediu concurential extrem de puternic. Exista o multime de alte companii care targeteaza aceleasi cuvinte cheie ca si tine si urmaresc sa ajunga la acelasi segment de clienti. Analizand punctele forte si slabe ale competitorilor tai, identificam oportunitati pentru tine.

Studiem amanuntit strategiile competitorilor si rezultatele pe care acestia le au pentru a dezvolta o strategie mai buna decat a lor. Te vom ajuta astfel sa ajungi in top si sa iti pastrezi mult timp pozitia.

Optimizare interna este un factor care poate face diferenta intre success si esec. Analizam structura site-ului, arhitectura interna, originalitatea continutului, relevanta in raport cu cuvintele cheie impreuna cu o multime de ati factori care sunt de mare importanta in algoritmul motoarelor de cautare.

Ajustam toate aceste atribute astfel incat site-ul sa fie considerat unul de calitate pentru motoarele de cautare, relevant pentru cuvintele cheie alese.

Cresterea numarului de back-linkuri relevante este un proces complicat. Dispunem de o retea de parteneri care ne sustin in acest proces, prin publicarea pe site-urile proprii de linkuri de calitate.

Cresterea numarul de linkuri de calitate va ajuta site-ul tau sa obtina o pozitie superioara in clasamentul rezultatelor de cautare si vei fi asigurat ca pozitia sa nu va fi influentata de viitoarele update-uri in algoritmul motoarelor de cautare.

Articolele de presa interesante sunt importante nu doar pentru a-ti face cunoscuta afacerea, dar si ca valoare seo. Serviciile de promovare seo includ publicarea de articole, advertoriale, comunicate de presa.

Desi motoarele de cautare sunt relativ la inceput in privinta interpretarii si utilizarii semnalelor venite de pe site-urile de socializare, acestea continua sa isi imbunatateasca in permanenta algoritmul pentru a face fata acestui trend. Este important totusi sa ajungi la publicul tinta accesand cat mai multe canale media.

Prin serviciile Semprom de optimizare seo vei avea marele avantaj de a fi in permanenta informat. Vei cu regularitate rapoarte si interpretari in privinta clasamentului, traficului pe site si al conversiilor, pentru a determina gradul in care procesul de optimizare seo contribuie la dezvoltarea afacerii tale online.


OPTIMIZARE SEO GEO-TARGETATA

O cautare locala include de obicei un modificator de locatie ca si cuvant cheie si este utilizat de catre clientii care cauta o companie, un produs sau serviciu intr-o anumita zona geografica.

Atunci cand se realizeaza aceste tipuri de cautari, motoarele de cautare vor afisa de multe ori o harta geografica continand o lista a companiilor din acea zona impreuna cu informatii aditionale despre acestea.

Te putem ajuta sa iti optimizezi listarile pentru aceste cautari focusate geografic. Rata de conversie inregistrata pe baza acestor cautari este mai mare decat in cazul unei cautari obisnuite.PRETURI OPTIMIZARE SEO

Servicii SEO personalizate, asigurate cu abonament lunar.

Volumul de lucru si investitia in serviciile seo variaza in functie de mai multi factori, precum numarul de cuvinte cheie, nivelul de concurenta inregistrat de acestea si calitatea site-ului din punct de vedere al posibilitatii de optimizare seo. In aceste conditii, nu se pot oferi preturi fixe, prestabilite.

Serviciile de optimizare site sunt oferite pe baza de abonament lunar, iar intervalul de timp necesar optimizarii se intinde de regula pe mai multe luni.

In scopul de a va putea face o oferta de pret, va rugam sa ne contactati.

Solicita o oferta
Toggle navigation

Contact

Tratam orice solicitare cu seriozitate si profesionalism.

Tel. 0725.669.592 / 0314.228.403 / E-mail comercial@semprom.ro / tehnic@semprom.ro
Adresa: Aleea Secuilor 6, sector 4, Bucuresti / C.U.I. 35362291 / NR. R.C. J40/15724/2015

(*) Campuri obligatorii
** Datele tale de contact nu vor fi facute publice